Need for Speed Unbound donosi osveženje u franšizu VIDEO

Popularna Need for Speed franšiza se vratila u ruke Criterion Gamesa, a developer je sada objavio Need for Speed Unbound.

Izvor: B92, Neowin

Petak, 07.10.2022.

12:10

Default images

Need for Speed Unbound predstavlja najnoviju igru u okviru arkadne, trkačke franšize, a na PC i konzole aktuelne generacije stiže do kraja godine.

Objavljen je i trejler, koji prikazuje gejmplej, a vidljivo je da je razvojni tim implementirao novi stil dizajna grafike u poređenju sa ostalim Need for Speed igrama.

Criterion ističe da će igračima ponuditi "najrealističnije automobile u istoriji Need for Speed franšize", uz dodatak elemenata inspirisanih street artom.

Igrači će moći da se trkaju kroz Lakeshore City ulice, a radnja igre se zasniva na skupocenom automobilu koji je ukraden iz porodične prodavnice automobila.

Criterion Games obećava veliki izbor opcija prilagođavanja vozila, koje sada uključuju i "Driving Effects", kao i kozmetičke predmete popularnih modnih brendova za likove.

Uz singleplejer kampanju, Need for Speed Unbound donosi i slobodnu vožnju, kao i takmičarske trke za one koji uživaju u multiplejeru.

Need for Speed Unbound stiže 2. decembra za PC (EA aplikacija, Steam, Epic Games Store), kao i Xbox Series X|S i PlayStation 5. Igra je u pretprodaji dostupna po ceni od 70 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: