Novi iPhone SE model bi mogao biti znatno jeftiniji

Od kompanije Apple se tokom 2022. godine očekuje nekoliko događaja i najava novih uređaja, a među prvima će biti predstavljen iPhone SE treće generacije.

Izvor: B92, PhoneArena

Ponedeljak, 28.02.2022.

08:42

Novi iPhone SE model bi mogao biti znatno jeftiniji
Foto: Wachiwit / Shutterstock.com

Nova verzija iPhone SE telefona će zameniti model iz 2020. godine, a novi izveštaj sugeriše da će iPhone SE 3 biti pristupačniji od svog prethodnika.

Analitičar Džon Donovan je došao do informacija o tome da bi iPhone SE 3 mogao imati početnu cenu od 300 dolara, što je jeftiniji od poslednjeg SE modela koji je koštao 399 dolara.

S druge strane, analitičar Danijel Ajvs veruje da će telefon zadržati početnu cenu od 399 dolara, ali ne isključuje i mogućnost niže cene.

Ističe se da, bez obzira na to po kojoj ceni bude nuđen, iPhone SE 3 bi trebalo da ponudi poznati i stariji dizajn, brži A15 Bionic čipset i 5G konekciju. Takođe, telefon bi trebalo da ima i bolju kameru.

Očekuje se da će iPhone SE 3 biti predstavljen 8. marta, zajedno sa novim iPad Air tabletom i Mac računarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: