Witcher serija stiže na Netflix

Poznata televizijska mreža Netflix objavila je da uskoro kreće sa produkcijom tv serije na engleskom jeziku zasnovane na serijalu knjiga o Vešcu – The Witcher.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

13:35

Witcher serija stiže na Netflix
Foto: Youtube screenshot

Na seriji će raditi poznati studio za specijalne efekte Platige Image, kao i producent Šon Danijel (poznat po Mumija serijalu) i Džejson Braun.

Serija će biti adaptacija knjiga, a ne igara, i kao glavni narativni konsultant radiće i tvorac čitavog Witcher sveta, pisac Andrej Sapkovski. On je ovom prilikom izjavio da mu je drago što će Netflix ostati veran originalu i temama koje je on razvijao preko 30 godina, te da se raduje radu sa talentovanim timom koji stoji iza produkcije serije.

U oči upada još jedna strelica upućena ka CD Projekt RED, jer je poznato da Sapkovski baš i ne miriše video igre i ako se uzme u obzir što je CD Projekt uradio sa Witcher serijalom.

Inače, ukoliko niste znali, ovo neće biti prva TV serija o popularnom vešcu Geraltu, jer je još ranije postojala poljska TV adaptacija ovog serijala knjiga, rađena početkom ovog veka, a ukoliko želite, možete je gledati na Youtubeu sa engleskim titlovima, počev od prve epizode koju možete videti ispod: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: