Anarki je novi šampion u Quake Champions

Nakon što smo pre par nedelja videli Scalebearera, danas nam je predstavljen još jedan novi šampion u Quake Champions – Anarki (izvedeno od anarhija). On je "trans human" probisvet, propalica i džanki koji vozi hoverboard.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.03.2017.

15:59

Anarki je novi šampion u Quake Champions

Njegova aktivna osobina je Health Injection gde se on "spuca u venu" nečim zelenim i povrati sebi health, dok mu je pasivna osobina pomenuti hoverboard, koji možete videti i u trejleru. Uz pomoć njega se kreće veoma fluidno i brzo, lako slajduje kroz vazduh i umesto klasičnog skoka može da proslajduje na hoverbaordu do neke udaljenije platforme.

Ukoliko niste upoznati, novi Quake će biti f2p igra sa sistemom "iznajmljivanja" šampiona ingejm valutom, ali ćete moći da kupite i celu igru i odmah da imate dostupne sve šampione. Anarki će biti jedan od šampiona koji će biti dostupni za testiranje u zatvorenoj beti, za koju još uvek nemamo tačan datum izlaska.

Izvor: Klanrur

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: