Nova vest
Fudbal 0

1.5.2024.

14:00

Nojer: I dalje je sve u našim rukama

Golman fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Manuel Nojer rekao je da je njegov tim zaslužio da pobedi Real Madrid u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Nemački golman je istakao da je dobro što on i saigrači i dalje sve drže u svojim rukama.

Pred 75.000 navijača na Alijanc Areni, Bajern i Real Madrid su odigrali sinoć nerešeno 2:2, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

"Voleli bismo da smo pobedili. Gledajući utakmicu, zaslužili smo da napustimo teren kao pobednici. Koncetrisaćemo se na revanš, jer pobednik revanša ide u finale", rekao je Nojer.

Real je poveo u 24. minutu golom Vinisijusa Žuniora, a Bajern je preokrenuo golovima Leroja Sanea u 53. i Harija Kejna u 57. minutu iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Vinisijus iz jedanaesterca, svojim drugim golom na utakmici, u 83. minutu.

"Dobro je što i dalje sve imamo u svojim rukama i što i dalje možemo da napravimo razliku i odemo na Vembli", rekao je Nojer.

Revanš meč je na programu 8. maja u Madridu.

"To je jedno od najtežih mesta za pobedu. Cilj je jasan, moraćemo da budemo hrabri i puni samopouzdanja na toj utakmici", rekao je trener Bajerna Tomas Tuhel.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

5 h

Novo Sport Video Menu