Objavljene nominacije za The Game Awards 2016

Bliži se kraj godine a sa njim se približava još jedna grandiozna ceremonija u kojoj će biti podeljene nagrade najboljim dostignućima u svetu video igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 18.11.2016.

16:05

Objavljene nominacije za The Game Awards 2016

The Game Awards će i ove godine voditi Džef Kigli, a među nominovanim igrama našli su se Uncharted 4 sa čak osam nominacija, kao i Firewatch, Titanfall 2 i Overwatch. Samo pogled na celu lista nas podseća koliko je sjajnih video igara bilo ove godine, a zanimljivo je da će u ovogodišnjem izdanju biti dodeljene nagrade za najbolji mod ili fanmade igru kao i nekoliko esports nagrada.

Neke od nominovanih igara su:

Najbolja igra godine – Doom, Inside, Overwatch, Titanfall 2, Uncharted 4

Najbolja priča – Firewatch, Inside, Mafia 3, Oxenfree, Uncharted 4

Najbolja igra nezavisnog studija – Firewatch, Hyper Light Drifter, Inside, Stardew Valley, The Witness

Najiščekivanija igra – God of War, Horizon: Zero Dawn, Mass Effect: Andromeda, Red Dead Redemption 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Listu svih kategorija sa nominovanim igrama, studijima i ličnostima možete pogledati na linku. The Game Awards ceremonija je zakazana za 1. decembar.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: