Isprobajte Overwatch besplatno

Zanima vas šta je dođavola taj Overwatch i zašto je preko 20 miliona ljudi širom sveta poludelo za igrom u kojoj se tuku nindže, seksi cice i jedna gorila ali još niste sigurni da li da izdvojite 40-60 evra za isti?

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2016.

17:45

Isprobajte Overwatch besplatno
Foto: Screenshot

Ubeležite u svojim kalendarima 18. novembar jer tog dana počinje promocija igre na Battle.netu kao i na konzolama tokom koje će svi moći da je besplatno preuzmu i igraju.

Besplatni vikend traje zaključno sa 21. novembrom posle čega će vam igra biti zaključana ukoliko je ne kupite.

Tokom ove promocije igra će u celosti biti dostupna za testiranje. To znači da ćete moći da isprobate sve heroje i mape, igrate quick match ili kompetitivno i otključavate loot boxove i kozmetiku za likove.

Sav napredak u igri će vam biti sačuvan pa, ako jednog dana odlučite da nabavite igru, moći ćete da nastavite odakle ste stali.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: