Nexus ove godine prave LG i Huawei

Prema najnovijim izveštajima, ove godine će debitovati dva Nexus telefona. Jedan od njih će izraditi kompanija Huawei, a drugi LG.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2015.

12:41

Default images

Foto: vagueonthehow/ Flickr.com

Predstojeći Nexus telefon koji će izrađivati LG ima kodno ime Angler, a kako se poručuje imaće 5,2-inčni ekran i bateriju od 2700mAh.

LG još uvek nije odredio koji čipset će ići u Angler, ali se razmatra Qualcomm Snapdragon 808 koji se nalazi u LG G4 telefonu.

Huawei-ev prvi Nexus telefon nosi kodno ime Bullhead. Što se tiče njegovih specifikacija, biće to fablet sa 5,7-inčnim ekranom, Qualcomm Snapdragon 810 čipsetom i baterijom od 3500mAh. I

sti izveštaj navodi da Google ove godine neće objaviti novi Nexus tablet, već će Nexus 9 trajati još jedan proizvodni ciklus.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: