Ne izgleda tako, ali ova naslovna strana je "istorijska"

Iako je “Candy“ magazin poznat po tome što ruši tabue, ova naslovna stranica će sigurno biti upisana u istoriju.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

13:18

Default images

Iako izgleda kao i svaka druga naslovna strana prepuna zgodnih žena istina je sasvim drugačija. Naime, na njoj se nalazi 14 transseksualnih modela!

Naslovna strana ima za cilj da probudi svest o ovoj i dalje neprihvaćenoj strani seksualnosti, a u središtu se nalaze tri žene koje su poznate u borbi za prava transseksualaca, a to su Lavren Koks, Dženet Mok i Karmen Karera.

CANDY Ladies #CandyTransversal #GenderProud by at Selected Stores or online buy.byluisvenegas.com

A photo posted by geenarocero (@geenarocero) on

"Nikada se pre nije toliko transseksualki pojavilo na naslovnoj strani nekog magazina. Da li smem da kažem da smo se upisali u istoriju? Vreme će pokazati“, rekao je vlasnik magazina Luis Venegas.

A photo posted by geenarocero (@geenarocero) on

Inače, dame su pozirale pred objektivnom Marijana Vivanka koji ove transseskualke vidi kao istaknute borce u trans revoluciji. Pogledajte kako je to izgledalo iza kamere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: