Metju Mekonahi: Brak je moja najveća odluka

Prelepi glumac Metju Mekonahi slomio je mnoga srca kada je odlučio da se oženi. Glumac je bio jedan od retkih koji se nije nesmotreno upustio u bračne vode, već sproveo i svojevrsno istraživanje...

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

18:56

Default images

Holivudski glumac Metju Mekonahi je u intervjuu za magazin „GQ“ izjavio da je oduvek znao da želi da bude otac, ali suprug...

„Moramo sam da dođem do tačke kada ću videti smisao u braku. Morao sam to da želim. Nisam želeo da to bude prosta odluka. Zabavno je što smo oboje uplovili zajedno u tu avanturu“, rekao je.

Četrdesetčetvorogodišnji Metju kaže da je došao trenutak da oženi svoju dugogodišnju devojku Kamilu, a tada su oboje sproveli istraživanje.

„Sve smo posmatrali s duhovne strane, pričali s ljudima koji su se razveli, s ljudima koji su i dalje u braku. Pričali smo sa sveštenikom. Na kraju smo odlučili ’Hajde da se obavežemo ti, ja i Bog“, zaključio je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: