"Bijonse je bleda predstavnica feminizma"

Poznata pevačica Eni Lenoks nije impresionirana činjenicom da je pop diva Bijonse današnja ikona feminizma.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

17:15

Default images

U skorašnjem intervjuu za jedan strani sajt Eni Lenoks je osporila Bijonsinu vrednost kao predstavnicu današnjih feministkinja i to ne samo zbog ekscesa koji joj se dogodio s garderobom na nastupu.

Lenoksova je akonto Bijonsinog nastupa na dodeli "VMA“ nagrada rekla:

"Rekla bih da je ona bleda predstavnica feminizma“, i nastavila:

"Nemojte pogrešno da me razumete. Smatram da je ona sjajna umetnica i obožavam njene nastupe, ali volele bih da sednem sa njom i popričam. Zapravo, to bih volela sa poprilično malo umetnika“, rekla je bivša članica grupe "Juritmiks“.

"Volele bih da ih saslušam i čujem šta oni zaista misle. Mnogi koriste različite načine kako bi promovisali sami sebe. Jedno je sigurno i neosporno, seks će uvek prodavati, ali imam problem s tim kada su vam fanovi sedmogodišnja deca“, zaključila je poznata pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: