Dan V: Serveri opet dolaze u 'plus'

Konačno smo dočekali da pogodimo sva tri predložena para, pa svako ko nas je juče poslušao mogao je da zaradi neki dinar.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

09:45

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Kvitova je bila izuzetno ubedljiva protiv Nare, Dolgopolov i Karlović su prema očekivanjima odigrali maraton, dok je Zimonjić u paru sa Matkovskim obezbedio drugo kolo.

Nameravamo da tako nastavimo i ubuduće, pa smo vam zbog toga spremili nove parove za koje smatramo da će biti dobitni.

Kao i do sada, ako želite da nam pomognete u tipovanju, svoje predloge ostavljajte u komentarima.

Nik Kirjos – Miloš Raonić

Duel dvojice igrača koji imaju izuzetan servis i koji vole da igraju na vimbldonskoj travi. Prošle godine je Kirjos izbacio Nadala, dok je Raonić igrao polufinale. I na ovogodišnjem izdanju pružili su odlične partije, pa nas očekuje veoma neizvestan meč i verovatno nekoliko taj brejkova.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

NAPOMENA: U nekim domaćim kladionicama bukmejkeri su podigli granicu, pa nemojte da vas začudi ako vidite da je ona 11,5 ili čak 12,5 gemova. Tada su kvote znatno veće, ali je i rizik, iako se čini realnim za ’plus’.

Marin Čilić – Džon Izner

Ista situacija kao u prethodnom paru, pa je zato današnji dan raj za igrače koji vole da igraju ’plus’ gemove u prvom setu – verovatno ste već primetili da sam među njima i ja. Nema šta mnogo da se govori o Čiliću i Izneru sem toga da će poeni biti kratki, servisi izuzetni i da će gemova biti mnogo.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Belinda Benčič – Betani Matek-Sends

Betani Matek-Sends napravila je veliko iznenađenje u ženskoj kategoriji eliminisavši našu Anu Ivanović u drugom kolu. Amerikanka je odigrala sjajan meč protiv indisponirane Ivanovićeve. Danas će sa druge strane mreže imati mladu Švajcarkinju koja igra odlično na travi i koja će biti favoritkinja – ne samo zbog boljeg renkinga već i zbog činjenice da se Betani emotivno ispraznila. Nije retka situacija da igrači padnu posle velike pobede, naročito ne u ženskom tenisu, a mi se uzdamo u takav scenario.

Predlog: Pobeda Belinde Benčič.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: