KKCZ: Ataman predvodi Galatasaraj

Crvena zvezda saopštila je da je Erginu Atamanu dozvoljen ulazak u Srbiju posle sastanka predsednika Nebojše Čovića i predsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Izvor:

Ponedeljak, 12.01.2015.

16:28

Default images
StarSport

Trener Galatasaraja će tako imati priliku da, u petak od 21 čas, predvodi svoj tim protiv crveno-belih u trećem kolu grupe E Top 16 faze Evrolige.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, rukovodstvo Zvezde preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica.

Saopštenje Crvene zvezde Telekom prenosimo u celosti i bez ispravki:

"Rukovodstvo KK Crvena zvezda preduzima brojne aktivnosti i ulaže velike napore u nameri da utakmica trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige protiv Galatasaraja protekne u najboljem redu. Upravo sa tim ciljem, kao što je i najavljeno, Predsednik Vlade Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić primio je predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića. Premijer Srbije je podržao inicijativu KK Crvena zvezda i dogovore koje je Zvezda postigla sa Galatasarajem i Evroligom uz konstataciju da će država Srbija i njeni nadležni organi u potpunosti obezbediti odigravanje utakmice Crvena zvezda – Galatasaraj.Treneru Atamanu će biti omogućen dolazak u Srbiju i on će predvoditi ekipu iz Istanbula u duelu sa crveno-belima koji je zakazan za petak 16. januar u Kombank areni sa početkom u 21 sat", stoji na sajtu kluba.

Takođe, najuže rukovodstvo KK Crvena zvezda u ponedeljak je održalo sastanke sa svim bezbednosnim službama na nivou Republike Srbije i Grada Beograda u cilju što bolje pripreme organizacije utakmice sa Galatasarajem. Na ovim sastancima je još jednom istaknuta rešenost i odlučnost da se preduzmu sve neophodne mere kako bi meč sa turskim timom protekao bez bilo kakvih problema.

U međuvremenu, Crvena zvezda objavila je da će karte za duel biti u prodaji od srede.

Podsetimo, predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je da trener Ergin Ataman nije više dobrodošao u Srbiju, pošto je prethodno nazvao navijače Crvene zvezde teroristima, posle meča dve ekipe u grupnoj fazi takmičenja. Te noći u Istanbulu navijači turskog kluba ubili su Marka Ivkovića, mladog navijača crveno-belih.

Bilo je veliko pitanje da li će se duel dve ekipe igrati pred navijačima,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: