Lalatoviću tri meča suspenzije

Disciplinska komisije FSS kaznila je trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića sa tri utakmice zabrane vođenja ekipe u prvenstvu i nacionalnom Kupu.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.09.2014.

16:01

Default images

Lalatović je kažnjen zbog nesportskog ponašanja i isključenja na meču protiv Napretka u Kruševcu.

On će morati da plati i 200.000 dianara, a izrečena mu je i uslovna kazna od godinu dana.

Protiv vršilaca dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića pokrenut je disciplinski postupak, zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice.

"Zatražene su i pisane izjave od fudbalskih klubova Napredak i Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od beogradskog kluba i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije", navodio se u saopštenju FSS.

Utakmica u Kruševcu završena je bez golova, a Lalatović je bio nezadovoljan suđenjem Slobodana Santrača koji je kasnije suspendovan na neodređeno vreme jer je utvrđeno da je oštetio crveno-bele za dva jedanaesterca.

Radnički iz Kragujevca moraće da plati 20.000 dinara zbog pet opomena na meču protiv Voždovca, dok je iz istog razloga novčana kazna u visini od 22.000 dinara izrečena Čukaričkom na utakmici protiv Partizana.

Disciplinska komisija FSS, takodje, žatražila je izjavu od crno-belih zbog unošenja pirotehnike na stadion u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: