Di Marija nova 'sedmica' Junajteda!

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija postaće početkom sledeće nedelje novi član Mančester Junajteda.

Izvor:

Subota, 23.08.2014.

20:42

Default images

Kako prenosi "Skaysport", Di Marija je lično izabrao da karijeru nastavi u timu sa Old Traforda, a navodi se da je velikog udela u transferu imao i Kristijano Ronaldo, legenda 'Crvnih đavola'.

Očekuje se da igračev agent najkasnije u utorak stigne na Ostrvo, kako bi se završili preostali detalji. Transfer Di Marije će Mančester Junajted koštati između 60 i 70 miliona evra, a on je odabrao da nosi broj sedam.

O odlasku Argentinca iz Madrida se spekulisalo mesecima, jer je izgubio mesto u timu, dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa, iako je bio najzaslužniji za desetu titulu prvaka Evrope svog tima

Trener Madriđana Karlo Ančeloti je prevashodno govorio da je Di Marija igrač Reala, i da nema nameru da ga proda, ali je postalo jasno da neće biti tako – kada ga je izostavio iz protokola za revanš Superkupa Španije sa Atletikom.

Ekipu Luja van Gala su ovog leta pojačali defanzivci Luk Šo (30 miliona) i Markos Roho (20 miliona), kao i veznjak Atletik Bilbaa Ander Erera.

Junajted nije dobro počeo novu sezonu, pošto je u prvom kolu poražen kod kuće od Svonsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: