LŠ: Partizan otputovao u Bugarsku

Fudbaleri Partizana otutovali su u utorak prepodne u Bugarsku, gde u sredu igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.

Izvor: JT

Utorak, 29.07.2014.

12:04

Default images

‘Crno-beli’ su čarter letom otputovali do Varne, na obali Crnog mora, odakle će autobusom produžiti do Šumena, mesta udaljenog 45 kilometara, a ostatak ekspedicije, će nastaviti do centra grada u kojem se igra meč.

Vicešampion Srbije je ponovo imao problema u polasku, pošto im je let iz Beograda za Razgrad kasnio nešto više od sat vremena.

Ekspedicija Partizana će po dolasku u Bugarsku imati konferenciju za medije i zvanični trening. Trener Marko Nikolić će sa medijima razgovarati od 19 časova, dok je trening na programu pola sata kasnije.

Utakmica se igra u sredu od 20 časova, a na put je krenulo 18 igrača:
Golmani: Lukač i Živković.
Odbrana: Ilić Branko, Stanković, Trajković, Gulan, Volkov, Vulićević.
Vezni red: Marković, Brašanac, Ilić Saša, Ninković, Luka, Grbić, Živković Andrija, Drinčić.
Napad: Škuletić i Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: