Junajted pobedio Čelsi, stiže Šo

Mančester Junajted će ostvariti bar jednu veliku pobedu ove sezone, dobio je Čelsi u trci za dovođenjem levog beka Sautemptona Luka Šoa, prenosi Gardijan.

Izvor: AK

Sreda, 23.04.2014.

17:46

Default images

Junajted je ponudio Sautemptonu 30 miliona funti, a 18-godišnjem beku platu od čak 100.000 funti nedeljno, što je izbacilo londonski tim iz igre.

Veliku ulogu u ovom transferu odigrao je sada već bivši menadžer Junajteda Dejvid Mojs, koji ubedio Šoa da pređe na Old Traford.

Šo će postati najplaćeniji tinejdžer u engleskom fudbalu (trenutno je najplaćeniji drugi Junajtedov klinac Adnan Januzaj sa 60.000 funti nedeljno), a biće prvo veliko pojačanje Junajteda predstojećeg leta, kada "crveni đavoli" planiraju da investiraju oko 150 miliona funti u rekonstrukciju tima.

Iako je Šo navodno veliki navijač Čelsija, veliku ulogu u transferu u Junajted igra njegova porodica, koja smatra da je klub iz Mančestera mnogo stabilniji i bolji za njega od londonskih "plavaca".

Dolazak Šoa na Old Traford ne znači da će 33-godišnji Patris Evra napustiti Junajted. Francuz je želeo da ide, ali se navodno predomislio, i čak je voljan da bude mentor mladom reprezentativcu Engleske, njegovom nasledniku na poziciji levog spoljnjeg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: