Salah zamena za Matu u Čelsiju

Londonski Čelsi saopštio je da je ugovorio sve detalje oko transfera Egipćanina Mohameda Salaha iz Bazela, potvrđeno je sa "Stamford Bridža".

Izvor:

Četvrtak, 23.01.2014.

17:16

Default images

Prema navodima s Ostrva, 21-godišnji ofanzivac prošao je medicinske preglede i dogovorio sve detalje ugovora, a cena transfera je 11 miliona funti.

Egišćanin je dugo figurirao kao ključno pojačanje Liverpula u januarskom prelaznom roku, ali je Čelsi munjevito reagovao i ekspresno doveo zamenu za Španca Huana Matu, koji je na korak od Mančester Junajteda.

Lucidni Španac, koji je bio u drugom planu kod Žozea Murinja, nalazi se na putu za Mančester, a navodna visina transefa je neverovatnih 45 miliona evra (37 miliona evra).

'Plavce' je pre Huana Mate napustio još jedan ofanzivni vezista, u pitanju je mladi Belgijanac Kevin De Brujne koji je pojačao Volfsburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: