Ko će biti novi selektor Srbije?

Srbija će gotovo izvesno ove nedelje ostati bez selektora, pošto bi Siniša Mihajlović trebalo da preuzme Sampdoriju, a već se spekuliše o njegovom nasledniku.

Izvor: JT

Ponedeljak, 18.11.2013.

19:55

Default images

Iako Mihajlovićev odlazak još nije potvrđen, ali je izvestan, pošto je za sredu zakazano njegovo predstavljanje u Đenovi, mediji se već bave time ko bi mogao da preuzme ’orlove’.

Na listi kandidata prednjače Dragan Stojković Piksi i Ljubiša Tumbaković, koji su trenutno bez angažmana.

Pored njih dvojice se pominje i mogućnost angažovanja nekog stranog stručnjaka, a nema sumnje da će se lista u narednim danima proširiti.

B92 je u nekoliko navrava pokušao da stupi u kontakt sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem, ali on zbog sastanka nije bio dostupan za komentar.

Na našem sajtu možete glasati u anketi ko će biti novi selektor srpskih fudbalera, a u komentarima takođe možete da iskažete svoje mišljenje ko bi po vama trebalo da zameni Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: