KKP: Izvinjenje navijačima

Košarkaški klub Partizan izdao je na svom sajtu saopštenje u kojem se izvinjava svojim navijačima.

Izvor: AG

Sreda, 13.06.2012.

18:15

Default images

Naime, određeni broj navijača sa pretplatnim kartama nije u utorak mogao da gleda sa svog mesta treći meč finalne serije ASL.

Crno-beli su savladali večitog rivala Crvenu zvezdu, poveli su sa 2-1 u seriji i došli nadomak 11. uzastopne titule.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„KK Partizan mt:s, povodom svih dešavanja uoči i za vreme treće utakmice finalne serije plej-ofa, koju određeni broj navijača našeg kluba sa godišnjim, pretplatnim ulaznicama za parter B, nije mogao da gleda sa svojih mesta, ovim putem želi da im uputi izvinjenje, ali i demantuje špekulacije koje se zlurado plasiraju oko ustupanja karata.

KK Partizan mt:s je po reciprotetnom dogovoru, ustupio 30 ulaznica KK Crvena zvezda Beograd Diva i nema nikakvih dodirnih tačaka sa volšebnim načinom ulaska, brojem i određivanjem mesta za navijače gostujućeg tima. Uprkos velikih pristisaka pristalica našeg kluba posle dešavanja na drugoj utakmici finala, broja gledalaca na tom meču, kao i mesta gde su bili izolovani navijači Partizana, ispoštovali smo odluku o smanjenju kapaciteta za 10 odsto, koji se primenjuje za utakmice visokog rizika, kao i propisima i dogovorom, utvrđene ingerencije, policiije i redarske službe, oko ulaska u dvoranu.

Nadamo se da će i nadležni organi reagovati na pojavu velikog broja falsifikovanih ulaznica sa kojima se ulazilo u sporni sektor, ili se oglasiti na koji način je neposredno pred početak i za vreme utakmice, dozvoljen ulazak u dvoranu pojedinaca i grupa. Naš klub nije mogao da utiče, jer nema ovlašćenja i ingerencije, kako zbog planiranih incidenata ispred hale, tako i nekih prehodnih sezona u njoj, ali i poštovanja i vere u organe države koji su za to zaduženi. Samo pukom srećom izbegnuti su sukobi u parteru B, kao i tragedija u slučaju urušavanja montažne tribine koja je popustila usled svih pomenutih propusta i preopterećenosti. Naš klub preuzima deo odgovornosti, a očekuje da to urade i oni kojima je to dužnost, zbog organizacija utakmica viskog rizika u nekom budućem periodu.

KK Partizan mt:s se još jednom izvinjava svim navijačima, koji nisu mogli da gledaju utakmicu sa pozicija za koje su platili sezonske karte, kao i onima koji su želeli da bodre svoje ljubimce, a ostali su ispred dvorane Pionir pošto nisu imali ulaznice, jer su se u klubu pridržavali pravila o utakmicama visokog rizika, vodeći u prvom redu brigu o bezbednosti svih u dvorani, bez obzira na sve prethodne pritiske i stvorene tenzije, sa kojima se na žalost posle određenog broja godina opet susrećemo.

KK Partizan mt:s se zahvaljuje svojim navijačima na podršci i ovom prilikom apeluje, da se uzdrže od svakog revanšizma, da ne vrše pritiske na organe reda i nasilno ulaze u dvoranu FMP-a, niti prave incidente po Železniku i bilo kom drugom mestu, sportski bodre svoj tim u skladu sa reputacijom najboljih, najvernijih navijača Evrolige, čiji rekord gledanosti ponosno drže.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: