Nedelja, 08.04.2012.

16:46

Primera: Levante ne odustaje od LŠ

Fudbaleri Leventea bili su najprijatnije iznenađenje sezone kada su bili lideri u prvih desetak kola, ali su i dalje veliki kandidati za mesto u Ligi šampiona.

Izvor: AK

Default images

Tim iz predgrađa Valensije bio je bolji u direktnom duelu za mesto koje vodi u elitno takmičenje Atletiko Madrida sa 2:0.

Domaćin je oba gola postigao u prvih deset minuta, preko Valda i Arune Konea koji su glavom savladali golmana Kurtou. Levante se izjednačio sa Valensijom na deobi trećeg mesta sa 38 bodova.

Ukoliko Malaga u ponedeljak savlada Rasing, tim iz Andaluzije imaće dva boda više od rivala.

Imali su Madriđani nekoliko odličnih prilika u ovom meču, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Madriđani su dominirali, ali dva brza gola domaćina otežala su posao timu Dijega Simeonea.

"Jorgandžije" su ostale na sedmom mestu sa 42 boda, sa sve manjim šansama da izbore mesto u Ligi šampiona. Ipak, polufinalisti Lige Evrope ostaje nada da će izboriti novi nastup u tom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: