Hronika 14

14.06.2024.

18:50

Oglasio se otac žene koja je pretukla nastavnicu: "Sve je namešteno, verovatno ima ideju da joj neko plati"

Majka dečaka koji ide u OŠ "Jovan Dučić" u Beogradu uhapšena je zbog sumnji da je zlostavljala i mučila nastavnicu biologije, a ovaj slučaj je duboko potresao javnost.

Izvor: Kurir.rs

Oglasio se otac žene koja je pretukla nastavnicu: "Sve je namešteno, verovatno ima ideju da joj neko plati"
Shutterstock/AKA_KerKer

Podeli:

Međutim, uprkos tome, otac uhapšene za Kurir brani svoju ćerku tvrdeći da je nevina, te da je ceo slučaj "namestila" nastavnica.

"Sve je namešteno od strane te isfrustrirane žene. Sve su to nasumične, proizvoljne informacije koje sada možemo čuti i sve je netačno. Nikakvih svedoka nije bilo", kaže za Kurir otac žene koja je napala nastavnicu, koji je inače poznati biznismen i sportski radnik.

Na pitanje kako zna šta se dogodilo, on kaže da se čuo s ćerkom i "da zna da to nije ništa istina i da je ta žena sve izmislila".

"Kada se to sve desilo, došla su dva policajca i videla da ništa nije bilo, da je to bio verbalni duel. Mali je imao iz biologije dve trojke i četvorku i trebala mu je trojka da bi bio odiličan, a nastavnica mu je, ničim izazvana, dala dvojku. To je bio njen subjektivni osećaj... I kada je ćerka tražila da idu kod direktora, nastavnica je prvo rekla da hoće, a onda, kada je ćerka izašla u hodnik, ova je rekla da neće da ide. Ćerka se vratila nazad i onda su se tu verbalno posvađale. Mislim da je bilo neko grebanje po rukama i da je ćerka tu prošla gore od nastavnice", daje svoju verziju događaja koji je duboko uznemirio javnost.

"Onda su došli policajci, videli da nije ništa i rekli mojoj ćerki da ide kući. Kada se digla medijska hajka, došao je neki školski policajac koji je nastavnicu naučio šta treba da uradi, da zove hitnu pomoć... Žena je otišla u apoteku i kupila kragnu i stavila oko vrata", šokantno je objašnjenje oca.

Negira da je njegova ćerka fizički napala nastavnicu, vukla je za kosu, bacila na pod i udarala nastavničinom glavom o pod.

"Sve izmišlja žena. Nije joj ništa. Kako može ona...kad nije bilo svedoka. Niko nije video. One su bile same u učionici. I sada se ova baca na pod, kao: 'Ova me ubi'..."

Na pitanje zašto bi nastavnica to inscenirala, on kaže da verovatno želi da traži odštetu.

"Verovatno ima neku ideju da joj neko nešto plati. Ali to se neće desiti. Jurićemo je svim legalnim metodama do kraja, da prizna šta se desilo. Ona je ljuta na moju ćerku i zbog toga što ju je dva puta prijavila direktoru škole i psihologu jer dva puta nije htela dete da pusti u toalet pa se uneredilo", navodi otac.

Podsetimo, majka učenika koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" i ranije je bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: