Ričardson: Srbija osvaja prvenstvo

Polufinalne mečeve na Evropskom prvenstvu u rukometu u Beogradskoj areni posmatrao je i nekada najbolji rukometaš sveta Francuz Džekson Ričardson.

Izvor:

Subota, 28.01.2012.

18:32

Default images

U prvom polufinalnom meču Danska je pobedila Španiju (25:24), dok je Srbija pred 20 hiljada svojih navijača bila bolja od Hrvatske (26:22).

“Ubeđen sam da će Srbija da osvoji prvenstvo. Koliko sam ja video oni su bolji tim od Danske i plus imaju veliku podršku navijača”, rekao je Ričardson.

Ričardson je prokomentarisao drugi polufinalni meč.

”Drugo poluvreme utakmice između Srbije i Hrvatske je bilo neverovatno. Mislim da je srpski golman Darko Stanić napravio razliku na terenu i doneo pobedu domaćem timu. Velika podrška sa tribina dala je igračima Srbije dodatno samopouzdanje. Hrvati jednostavno nisu mogli da se vrate u meč.”

Francuz smatra da bi Srbija pobedila i da se igralo na neutralnom terenu.

”Ne mislim da bi rezultat bio drugačiji da se igralo na nekom drugom terenu. Srpska odbrana i njihov snažan golman bi sigurno učinili da Hrvatska ne postigne veliki broj golova – čak i bez pomoći publike sa tribina”.

Nekadašnji centralni bek i najbolji rukometaš sveta 1995. godine priznaje i da priželjkuje pobedu Srbije.

”Danska ima talentovan tim, ali ni njihov tim nema iskustvo igranja u finalima. Mislim da Danska nije bila bolja od Španije, ali bolje su odigrali u poslednjim minutima meča i tako došli do pobede. U finalu želim da pobedi Srbija”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: