Lukić: „Užasnut sam“

Povodom incidenata i prekida utakmice između Srbije i Italije u utorak u Đenovi oglasio se i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2010.

17:24

Default images

Prvi čovek crveno-belih osudio je ponašanje pojedinaca u Italiji i istakao da je to najveća sramota u istoriji srpskog fubala.

„Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi. Crvena zvezda i ja kao predsednik uvek osudjujemo svako nasilje, i svako ko počini nasilje treba da bude spreman da lično odgovara za svoje postupke“, istakao je Lukić.

„Ono što se desilo je najveća sramota u istoriji srpskog fudbala i imaće teške posledice, kako za reprezentaciju, tako i za klubove. Poslednji je trenutak da se svi faktori u našem fudbalu urazume i da preuzmu svoj deo odgovormnosti. i da svi zajedno učinimo sve kako bi smo iz ove situacije izašli što jači“, dodao je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: