JSL: Druga pobeda Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do druge uzastopne pobede u Jelen Superligi, savladavši Jagodinu u 3. kolu sa 2:1, na prvom meču pred svojim navijačima.

Izvor: B92

Nedelja, 29.08.2010.

21:15

Default images

Strelci za 'crveno-bele' bili su Kaluđerović u 27. i Kadu u 72. dok je gol za Jagodinu postigao Đenić u 57. minutu.

Meč je odigran pred oko 10.000 gledalaca, a sudio je Vlado Glođović iz Vrbasa.

Domaća ekipa je na početku utakmice imala inicijativu, a priliku da svoj tim dovede u vođstvo, propustio je Miloš Trifunović u početnim minutima susreta. Zvezdino poslednje pojačanje, Andrija Kaluđerović, par minuta kasnije šutirao je direktno u golmana, ali se za svoj promašaj iskupio u 27. minutu.

Trifunović je primio loptu po levoj strani i poslao je pored istrčalog golmana gostiju Bondžulića. Lopta je polako išla ka golu, a Kaluđerović je bio brži od odbrane gostiju i gotovo sa gol-linije je postigao svoj prvenac za ‘crveno-bele’.
Beta
Nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena, dosuđen je penal za Jagodinu kada je Dejan Milovanović srušio u kaznenom prostoru Srđana Novkovića. Ipak, gosti nisu došli do izjednačenja pošto je Milan Bojović sa bele tačke šutirao preko gola.

Ipak, gosti su došli do izjednačenja u 57. minutu kada je Dejan Đenić izbegao ofsajd zamku i sa oko 12 metara savladao Stamenkovića.

Domaća ekipa se probudila i zaigrala ofanzivnije, a udarac Trifunovića, inače odlični Bondžulić, zaustavio je na gol-liniji.

U međuvremenu je u igru ušao Ognjen Koroman koji je u 72. minutu centrirao, a posle odbijene lopte, Brazilac Kadu je snažnim udarcem sa nekoliko metara, doneo pobedu Crvenoj zvezdi.

U finišu je za Crvenu zvezdu debitovao i dosadašnji kapiten Jagodine, Danijel Mihajlović.

Navijači Crvene zvezde su na startu utakmice istakli transparent podrške Milanu Vilotiću, ali su takođe imali poruku i za svog bivšeg kapitena, Vladimira Stojkovića, koji je pre nekoliko dana prešao u redove najvećeg rivala, Partizana.

Takođe, domaći navijači su na startu drugog poluvremena priredili vatromet na severnoj tribini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: