Grčki mediji: Olimpijakos želi Mrđu

Najboljeg strelca srpske lige sada želi Olimpijakos, koji je u utorak imenovao Ernesta Valverdea za novog trenera. Španac odlučuje o Mrđi do subote...

Izvor: B92, sportnet.gr

Utorak, 10.08.2010.

13:52

Default images

Ernesto Valverde predstavljen je u utorak kao novi menadžer Olimpijakosa, a prema pisanju grčkih medija, ovaj Baskijac koji se vraća na mesto uspeha (osvojio titulu u prethodnom mandatu) ima svoju listu igrača koje bi rado video u Pireju, a na kojoj se nalazi i Dragan Mrđa.

Beogradski mediji preneli su u ponedeljak izjavu sportskog direktora Vojvodine Miodraga Pantelića, koji je rekao da će predlog „ da se napravi izuzetak u slučaju Mrđe“ biti aktiviran u slučaju da se u utorak ne postigne dogovor sa jednim grčkim klubom, čiji predstavnici dolaze u Novi Sad.

Prema pisanju „Sportnet-a“ Valverde će do subote odlučiti da li će angažovati Dragana Mrđu, koji bi došao u Pirej na preporuku Darka Kovačevića.

Pored prvog strelca srpske lige, Valverde želi u Olimpijakosu i Nekunama, Skoka i Sifakisa iz Arisa.

Pored Mrđe, grčki mediji prenose da je Olimpijakos zainteresovan za Žulia Baptistu koji ne želi da pređe u Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: