B92: Ko je pokušao da prevari FMP?

Čelnici turskog Efes Pilsen doživeli iznenađenje kada su saznali u sredu u KSS da je Miroslav Raduljica igrač FMP-a do 2013.godine.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2010.

15:07

Default images

Prebogati gazda Efesa Tundžaj doživeo je neprijatno iznenađenje u sredu posto je saznao od svojih operativaca da od transfera igraca, za kojeg je već platio avans od 150.000 evra još 2009.godine, u njegov klub (za sada) nema nista.

Kako nezvanično saznaje B92 turski milijarder saznao je u sredu (kada je EFES tražio ispisnicu u KSS) da Raduljica ima važeći ugovor sa klubom iz Železnika do 2013. godine i da je obeštećenje milion evra. Takođe se ne zna se ko je uzeo avans od 150.000 evra. PO svemu sudeći na pomolu je nova afera u kojoj će srpska košarka doživeti još jedan udarac.

Ostaje pitanje ko je i kako uzeo novac za transfer igrača koji ima važeći ugovor sa klubom iz Železnika, i kako je u celom "dogovoru" izostavljen i FMP?

Prethodnih dana beogradski mediji su pisali da je Raduljica na meti Partizana, Makabija i Efesa, ali sada ostaje veliko pitanje u kojem će klubu jedan od bisera srpske košarke završiti, i koliko će ga ovaj problem (ako se ne reši u najkraćem roku) ometati u pripremama za SP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: