Pižon novi trener Temišvara

Bivši trener Crvene zvezde Vladimir Petrović-Pižon novi je šef stručnog štaba rumunskog Temišvara, objavljeno je na sajtu tog kluba.

Izvor: SO

Petak, 04.06.2010.

22:54

Default images

Petrović je sa upravom Temišvara postigao dogovor o dvogodišnjoj saradnji, a u sredu će biti zvanično predstavljen javnosti.

"Pregovori su sprovedeni bez problema, ubeđen sam da ćemo lepo sarađivati u budućnosti. Predsednik Marijan Janku je neverovatan čovek, ukazao mi je poverenje i rekao mi da ću imati podršku, što je vrlo važno“.

„Drago mi je da sam došao u klub koji je blizu mesta mog rođenja i gde sam postao profesionalni igrač i trener. Došao sam u klub koji ima kvalitetne igrače i koji je imao odlične rezultate proteklih godina“.

Vladimir Petrović-Pižon bio je trener Crvene zvezde pre Ratka Dostanića, trenirao je Vojovdinu, radio je u Kini, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: