Tores ponovo propušta Atletiko?

Napadač Liverpula Fernando Tores mogao bi ponovo da propustio duel sa Atletikom u Madridu u Ligi Evrope zbog nove povrede kolena.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.04.2010.

23:24

Default images

Tores je propustio nedeljni duel sa Fulamom koji je Liverpul dodatno udaljio od mesta koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona, a ukoliko oporavak posle pregleda koje je u ponedeljak obavio u Barseloni ne daju rezultat, Tores će zbog nove, treće pauze ove sezone ponovo propustiti duel sa timom iz kojeg je prešao u Liverpul.

"Redsi" sledeći meč igraju u ponedeljak protiv Vest Hema, a tri dana kasnije gostuju u Madridu u prvom meču polufinala Lige Evrope.

Četiri kola pre kraja sezone u Premijer ligi, Mančester siti ima utakmicu manje i šest bodova više od tima Rafe Benitesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: