Fudbaleri Reala:"Izvinjavamo se..."

Fudbaleri Reala Kaka i Kasiljas ocenili su da je poraz od Liona u Ligi šampiona veliki udarac za španski klub i da je ekipa izneverila očekivanja navijača.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 11.03.2010.

11:27

Default images

"Jedino što mogu da tražim od navijača jeste da nam oproste zbog eliminacije. Svi smo hteli da igramo u finalu na Bernabeu, ali nismo uspeli. U karijeri sam prošao kroz mnoge teške trenutke, ovo je jedan od njih, ali zajedno ćemo preživeti", rekao je Kaka za dnevni list Marka.

Real je sinoć u Madridu odigrao 1:1 protiv Liona, koji je u prvoj utakmici pobedio sa 1:0.Brazilac je rekao da nije zamerio treneru Manuelu Pelegriniju koji ga je izveo iz igre u 78. minutu.

"Nisam bio ljut što idem na klupu, već zbog rezultata. Umesto mene, u igru je ušao Raul, koji je veliki golgeter", dodao je Kaka.

Golman "kraljevskog" kluba Iker Kasiljas rekao je da je ekipa razočarala navijače.

"Ovo je još jedna godina u kojoj smo ispali u osmini finala. Izneverili smo očekivanja navijača. Ovaj rezultat nas mnogo boli", zaključio je Kasiljas.

Real je šestu sezonu zaredom eliminisan u osmini finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: