Uhapšen Majkl Džonson

Fudbaler Mančester Sitija Majkl Džonson uhapšen je zbog navodnog napada na navijača rivalskog Mančester Junajteda.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2010.

13:53

Default images

Džonson se nalazi pod istragom zbog navodnog napada na navijača Mančester Junajteda koji se dogodio u decembru prošle godine. Žrtva napada je pevala pesme Junajteda u klubu u 42. ulici, kada je Džonson udario glavom 22-godišnjaka koji je kasnije slučaj prijavio policajcima koji su patrolirali ulicama.

Takođe 22-godišnji Džonson je bio kapiten U19 i U21 reprezentacija Engleske.

Ipak, povrede su usporile napredak mlade zvezde engleskog fudbala i Džonson se i u ovom momentu nalazi van terena zbog povrede ligamenata početkom sezone.

Odmah nakon jedan čas ujutru u nedelju 6. decembra 2009. godine, patrolno vozilo je zaustavljeno od strane prolaznika i policajcu je prijavljen napad na čoveka. 22-godišnja žrtva je prijavila da je napadnuta u klubu u 42. ulici“, rekao je portparol Policije Mančestera.

Osoba je imala posekotinu na licu, bez bilo kakvih drugih povreda. 22-godišnji muškarac je uhapšen zbog sumnje da je naneo telesne povrede žrtvi i ostaće u pritvoru do 14. aprila“, stoji u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: