Srbija bolja od Egipta

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Egipat rezultatom 25:23 (14:12) u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred Evropsko prvenstvo u Austriji.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2010.

22:38

Default images

Meč je odigran u beogradskoj dvorani Šumice, a navijači su ispunili tribine. Primetan je bio umor kod srpskih rukometaša posle dosta putovanja i napornih treninga u poslednjih deset dana. Ipak dobrom odbranom i velikom borbenošću srpski rukometaši savladali su najbolju afričku selekciju.

Selektor reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić bio je zadovoljan što su navijači bili u prilici da isprate reprezentaciju pred put u Austriju na Evropsko prvenstvo.

"Obe ekipe su pokazale veliku borbenost. Mi smo bili umorni, naše akcije su bile usporene, ali nakon puta i treninga ovaj pad u igri je bio očekivan. U Francuskoj smo igrali na višem nivou, ali očekujem da ćemo u Lincu biti mnogo spremniji i odmorniji", izjavio je Hasanefendić.

Reprezentacija Srbije je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu odigranom u Hrvatskoj, pre godinu dana, u prvoj utakmici pobedila upravo selekciju Egipta (30:22).

"Čvrsta odbrana je naš imperativ. Večeras nismo briljantno odigrali, igračima su bile teške noge, ali borbenost i motivacija nam nisu nedostajali. Tokom priprema smo davali priliku svim igračima u želji da se što viš uigramo. Nadam se da ćemo u Austiji igrati još efikasnije", zaključio je selektor reprezentacije Srbije.

Reprezentacija Srbije prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igra u utorak 19. januara protiv selekcija Islanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: