Zvezda predstavila Trifunovića

Dosadašnji fudbaler Javora iz Ivanjice Miloš Trifunović je prvo pojačanje Crvene zvezde u 2010. godini.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 04.01.2010.

14:25

Default images

Trifunović je ponikao u klubu iz Ljutice Bogdana, član je 'generacije 84' u kojoj su igrali Boško Janković, Marko Perović, Dušan Basta i Dragan Mrđa. Ugovor je potpisan na tri i po godine. "Verovao sam da je moguć povratak u Crvenu zvezdu," rekao je na promociji Trifunović, "Istina, ta želja u pojedinim trenucima nije izgledala kao realnost.

Dugo je trajao povratak. Praktično sedam-osam godina sam van Zvezde. Sve se na moju sreću promenilo. Sada sam toliko godina želeo da budem. Zahvalio bih se svima u klubu na poverenju i odluci da mi pruže šansu da pokažem koliko mogu i dokažem da vredim."

Trifunović je napadač, igra na sve tri pozicije, centralnog i bočnog napadača, sa leve i desne strane.

"Ako bih morao da lično procenim gde sam najproduktivniji, to je svakako po levoj strani, malo povučenije. Tu sam igrao u Javoru. Protekle sezone postigao sam pet golova. Imajući u vidu da Javor igra nešto povučenije, mislim da mogu da budem zadovoljan golgeterskim učinkom. Ovom prilikom naglasio bih tri lepe godine u Ivanjici i zahvalio bih se svima u Javoru za podršku i pažnju koju su mi pružili. Od srca im želim mnogo uspeha u nastavku šampionata. Sebi i Zvezdi želim trofeje, verujem da će ih biti već ove godine," zaključio je Trifunović.

Trifunović je peto pojačanje najtrofejnijeg srpskog kluba u januarskom prelaznom roku, Stevan Reljić, levi bek pljevaljskog Rudara, trebalo bi da bude šesto, a ugovore su već potpisali Milan Jeremić, Nikola Mikić, Marko Mugoša i Bojan Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: