Ančeloti: "Možemo i bez Drogbe"

Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti veruje da će njegov tim beležiti dobre rezultate uprkos izostanku Didijea Drogbe, koji je na Kupa afričkih nacija.

Izvor: B92, The Press Association

Utorak, 29.12.2009.

22:19

Default images

„Istina je da je Didije postigao 19 golova, ali i bez njega smo ove godine bili vrlo dobri. Pobedili smo na tri utakmice u Lig šampiona kada on nije igrao i možemo isto to da uradimo i u Premijeršipu“. Osim Drogbe, na Kupu nacija igraće i Majkl Esijen (bio i povređen), Džon Obi Mikel i Salomon Kalu.

Iza ’Plavaca’ je nimalo lep mesec u kojem su zabeležili po dva poraza i pobede, kao i četiri remija.

„Decembar je bio vrlo težak za nas, nismo imali više snage, stigao nas je umor jer smo igrali mnogo mečeva. Takođe, imali smo i problema sa povredama“, žali se italijanski stručnjak, ali veruje da je pred Čelsijem bolji period:

„U januaru ćemo igrati samo jednu utakmicu sedmično i to će nam dobro doći da se poboljšamo i fizički se oporavimo. Takođe, to će biti dobro za rehabilitaciju nekih bitnih fudbalera poput Anelke“.

Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige sa 45 bodova, pet više i mečom više od drugoplasiranog Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: