Čildres: Preskočićemo Panatinaikos

Prošlog leta Džoš Čildres je poslao je iznenađujuću poruku kada je rešio da napusti Atlantu i pređe u Olimpijakos.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 15.10.2009.

10:52

Default images

Naravno finansijska ponuda nije mogla da se odbije – 20 miliona dolara za tri sezone. Posle prve odrađene sezone, Čildres je dobio priliku da se vrati u NBA, ali je odbio, jer smatra da će ovo biti sezona „crveno-belih“ iz Pireja.

„Imamo bolji tim ove godine. To je dobra grupa, znamo se dobro, a dobili smo značajna pojačanja. Izgledamo bolje. Stigao je Linas Kleiza iz Denver Nagitsa. Tu je Von Vejfer i Patrik Beverli. Srećan sam što imam priliku da igram sa njima. Pogotovo sa Beverlijem, koji je poput mene iz Čikaga. On donosi mnogo energije i života našoj ekipi. Sjajna je osoba i mnogo nam pomaže. On će jednog dana biti odličan plejmejker u NBA“, kaže Čildres.

Amerikanac tvrdi da će se ove sezone završiti dominacija Panatinaikosa u Grčkoj, pošto Pirejci imaju bolji tim.On kaže da uživa u svakom duelu sa večitim rivalom, ali i u životu u Evropi.

„Bilo je teško na početku. Nisam očekivao da ću doći i u proseku davati po 25 poena. To nije moja igrač. Ali kako Von Vafer kaže, ovo je i dalje košarka, igra koju volim i uživam u njoj. Ništa se ne menja. Imam dobar ugovor, igram u dobrom timu. Ove godine sam mogao da se vratim u NBA, imao sam dobre ponude. Šest ekipa je bilo u igri, ali se nisam video u tim sredinama. Sviđa mi se u Grčkoj i jedva čekam da nastavim tamo gde sam stao“, priča Čildres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: