Ibrahimović povredio skočni zglob

Napadač Barselone i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, povredio je skočni zglob na prvenstvenom meču sa Rasingom iz Santandera (4:1).

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 23.09.2009.

16:50

Default images

On će naredne subote najverovatnije propustiti meč protiv Malage, koji se igra u okviru petog kola prvenstva Španije. Španski mediji su naveli da je pod zankom pitanja i njegovo učešće u meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Barselona će ugostiti ukrajinski klub 29. septembra.

"Testovi su potvrdili da je reč o istegnuću ligamenata skočnog zgloba desne noge. Učešće Ibrahimovića u meču protiv Malage za sada ostaje neizvesno", saopštio je aktuelni španski i evropski prvak.

Ibrahimović je u trijumfu Barselone nad Rasingom postigao svoj četvrti gol u četiri prvenstvena meča za katalonski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: