Vojvodina 'pobegla' iz Ulcinja

Fudbaleri Vojvodine vraćaju se iz Ulcinja posle samo dva dana zbog neočekivanog snega na crnogorskom primorju.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2009.

12:11

Default images

Novosađani su u Crnu Goru otišli kako bi izbegli snežno vreme u Srbiji, ali isto ih je zadesilo i u najjužnijem crnogorskom gradu. Drugoplasirana ekipa u zimskom delu srpskog šampionata će produžene pripreme za drugi deo sezone nastaviti u Somboru.

Tokom snežne oluje u Ulcinju prekinuto je i snabdevanje električnom energijom, pa Novosađani nisu imali ni struje ni tople vode. Ekipa i stručni štab proveli su četvrtak pod svećama i u hladnim sobama hotela 'Olimpik'.

"Na svu sreću uspeli smo da za petak, doduše u dve ture, obeznedimo letove sa aerodroma u Tivtu. Prvim koji je planiran za 11 časova trebalo bi da stigne šest, a drugim, u 15.39, i preostalih 30 članova ekspedicije", rekao je direktor kluba Cvetko Riđošić.

Srpski šampionat nastavlja se 28. februara, a vojvodina u prvom prolećnom kolu igra protiv Napretka u Kruševcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: