Fejsa propušta Temišvar i Zvezdu?

Nakon što je propustio prvi meč između Temišvara i Partizana, vezista 'crno-belih' Ljubomir Fejsa verovatno neće igrati ni u revanš utakmici 1. kola Kupa UEFA.

Izvor: B92, Sport

Petak, 26.09.2008.

11:49

Default images

Fejsa i dalje oseća bol u nozi, prenosi 'Sport', posle povrede koju je pretrpeo na treningu uoči utakmice u Temišvaru.

Skoro sigurno će pauzirati protiv Vojvodine tokom vikenda u okviru 6. kola Superlige Srbije, a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup protiv Temišvara, kao i Crvene zvezde sledećeg vikenda.

Subotnji meč sa Vojvodinom u Humskoj sigurno će propustiti i Veljko Paunović, koji i dalje radi po posebnom režimu posle povrede pretrpljene u duelu sa Borcem u 4. kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: