Ataman: Umalo smo Kobija i Durenta doveli u Bešiktaš

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman kaže da je njegov bivši klub Bešiktaš pre osam godina hteo da napravi pravi mali ol-star u turskom timu.

Izvor: MLJ

Sreda, 02.05.2018.

21:53

Ataman: Umalo smo Kobija i Durenta doveli u Bešiktaš
Starsportphoto

Ataman je 2010. bio na klupi ekipe koja je dovela Alena Ajversona, a godinu dana kasnije i Derona Vilijamsa tokom NBA lokauta.

Turski stručnjak tvrdi da je u tom periodu klub pregovarao ni manje ni više nego sa Kobijem Brajantom.

"Potpisali smo Derona Vilijamsa tokom lokauta. Umalo smo potpisali Kobija Brajanta. Tri dana smo razgovarali ali je u poslednjem trenutku Kobi rekao da će se lokaut završiti i da hoće da ostane tamo", rekao je Ataman za turski Bein sport.

Ako to nije samo po sebi bio dovoljno optimističan pokušaj, onda jeste namera da se dovede i Kevin Durent, ali ni KD nije došao. Uteha je Turcima ostala što su doveli dva poznata Amerikanca tih godina.

"Pričali smo i sa Kevinom Durentom. Zahvaljujući toj žiški koju smo zapalili dovođenjem Derona Vilijamsa završili smo sa tri trofeja - ligom, Kupom i Evročelendžom", rekao je Ataman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: