Pokušaj ubistva u Liverpulu – navijač u kritičnom stanju

Pedesettrogodišnji navijač Liverpula teško je povređen i nalazi se u kritičnom stanju posle sukoba sa navijačima Rome ispred Enfilda.

Izvor:

Sreda, 25.04.2018.

09:35

Pokušaj ubistva u Liverpulu – navijač u kritičnom stanju
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Pre prvog meča polufinala Lige šampiona, došlo je do okršaja grupe od 35, 40 navijača gostiju i nekolicine pristalica domaćih, a Italijani su tom prilikom koristili i čekiće.

"Ispitujemo ozbiljan napad na čoveka izvan Albert paba na Volton Brek roudu oko 19 i 35. Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije ili fotografije mobilnim telefonom da nas kontaktiraju putem društvenih mreža", apelovali su posle incidenta iz policije Mersisajda.

U pitanju je navijač 'Crvenih' iz Irske, koji je sa ozbiljnim povredama glave prevezen u bolnicu, dok je sedam navijača 'Vučice' uhapšeno.

Dvojica navijača, starosti 25 i 26 godina, optužena su za pokušaj ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: