Tomić nastavlja da se bruka – eliminisao ga 251. igrač sveta

Bernard Tomić još jedanput je uspeo da razočara svoje navijače porazom u prvom kolu čelendžera, pa je sve bliži ispadanju i iz prvih 200 na svetu.

Izvor: LN

Sreda, 21.03.2018.

11:07

Tomić nastavlja da se bruka – eliminisao ga 251. igrač sveta
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Tomić nije nastupao od kvalifikacija za Australijan open, gde je poražen od Lorenca Sonega, a u međuvremenu je učestvovao u jednoj australijskoj rijaliti emisiji.

Dvadesetpetogodišnjak je trenutno 181. na ATP rang listi, a nakon samouverenih izjava o povratku očekivao se barem neki uspeh na čelendžeru, međutim i to će morati da sačeka.

Australijanac nije mogao brže da bude kontradiktoran jer je, posle izjave da mu je dosta glupiranja i da je spreman za povratak među najbolje igrače, ispao u prvom kolu čelendžera u Lilu od 251. tenisera sveta Antoana Hoanga (6:2, 2:6, 6:4)

"Celu prošlu sezonu sam izgubio jer sam se glupirao. Vreme je da se dovedem u red i da se vratim tamo gde pripadam i da pokušam da se nađem možda čak i u najboljih pet", samouveren je bio Tomić pre nekoliko dana.

Još jedna zanimljivost se desila na isti dan, ali pre četri godine. Tada je Tomić, u jednom od najkraćih mečeva u istoriji tenisa, izgubio od, sada već penzionisanog, Jarka Nieminena.

Finac je sa 6:0, 6:1 počistio Bernarda sa terena, kome je taj dan bio jedan od mnogih u kojima jednostavno nije bio spreman za teniski meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: