Još jedna tragedija u NBA – Korveru umro brat

Brat Kajla Korvera, šutera Klivlend Kavalirsa, pre nedelju dana primljen je u bolnicu zbog bolesti, pre nego što je već u utorak umro.

Izvor: LN

Sreda, 21.03.2018.

10:49

Još jedna tragedija u NBA – Korveru umro brat
Photo by Jason Miller/Getty Images

Dvadesetsedmogodišnji Kirk Korver košarkom se bavio na Univerzitetu Mizuri-Kanzas Siti, gde je za tri sezone postigao 597 poena.

Još se ne zna tačan razlog ovog nemilog događaja, a svi su zapanjeni činjenicom da je Kirk, s obzirom da ima samo 27 godina, za samo nedelju dana nakon razboljevanja i preminuo.

Veoma smo tužni što moramo da podelimo sa vama vest da je Kirk, brat Kajla Korvera, preminuo. Kajl neće biti sa timom kako bi bio sa porodicom. Kajlu i njegovoj celog porodici izražavamo najdublje saučešće i sve iskreno najbolje dok prolaze kroz ovaj jako težak period“, stoji u zvaničnoj izjavi Klivlenda.

Ranije tokom sezone bivši član NBA lige Rašual Batler poginuo je u saobraćajnoj nesreći, dok je godinu po lošem obeležila smrt rođene sestre Ajzee Tomasa, takođe u saobraćajnoj nesreći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: