"Koje oscilacije? Imamo 3 poraza u ABA i 10 pobeda u EL"

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je bio što je njegova ekipa uspela da pobedi Igokeu, iako nije odigrala najbolju partiju ove sezone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.03.2018.

21:00

Starsportphoto

"Čestitam Igokei na odličnoj utakmici, namučili su nas poprilično. Probudili smo se tek u poslednjoj četvrtini, imali smo nekoliko ovakvih utakmica ove sezone i mislim da je kvalitet tima što ni u najboljim mečevima nađemo način i put do pobede", rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima čime su i matematički obezbezdili prvo mesto u ABA ligi pred plej-of.

"Na današnji dan smo i matematički obezbedili prvo mesto u ABA ligi. To je vrlo bitno za nas i važna stavka. Prednost domaćeg terena će nam dosta značiti u doigravanju", kazao je Alimpijević.

Novinare je zanimalo da li trenera Zvezde brinu oscilacije u igri na šta je on rekao sledeće:

"Koje osilacije? Na šta mislite? Imamo tri poraza u ABA ligi i deset pobeda u Evroligi, oscilacija je postojala u finalu Kupa... odnosno to nije oscilacija već je to bila loša igra i loša partija, a kao posledica svega toga je bio poraz od Bamberga", zaključio je šef struke aktuelnog šampiona Srbije i regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: