Večiti u Evropi: Za slavu, istoriju i novac

Crvena Zvezda čeka proleće u Evropi već 25 godina, Partizan 13, a zajedno nikada ga iste sezone nisu igrali.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

11:30

Večiti u Evropi: Za slavu, istoriju i novac
Foto: Starsport

Večeras naši klubovi imaju priliku da naprave veliki uspeh, jer imaju meč lopte I u slučaju pobeda već i poslednjem kolu mogli bi da se spremaju za drugi deo sezone u Evropi.

U prvom susretu u Bernu Partizan i Jang Bojs su igrali 1:1, pa bi crno-bele u drugu fazu takmičenja mogla da odvedu i dva remija u poslednja dva kola.

S obzirom da je Dinamo izborio plasman, a da će protiv Skenderbega verovatno "overiti" i prvu poziciju u grupi, nema sumnje da će crno-beli imati velike šanse da u poslednjoj rundi osvoje bar bod protiv Ukrajinaca, iako će gostovati u Kijevu.

Međutim, srpski šampion prvo protiv Jang Bojsa ne sme da remizira sa rezultatom većim od 1:1, jer bi u slučaju 2:2, 3:3 i slično prednost imali Švajcarci, zbog većeg broja golova u gostima u međusobnom dvomeču. Poraz u Beogradu od Bojsa bi skoro izvesno značio eliminaciju za tim Miroslava Đukića, jer je teško očekivati da Skenderbeg u toj situaciji može izbeći neuspeh u Bernu u poslednjem kolu.

Kvota da će i Partizan i Zvezda proći dalje i igrati na proleće u Evropi je 3,10. Pogledajte sve kvote MOZZARTA u specijalu Liga Evrope.

S druge strane, i Zvezda sve ima u svojim rukama za tri nedelje, pobeda u Borisovu značio bi za crveno-bele prvo proleće u Evropi još od 1992. godine!

Kvota da će pobediti i Zvezda i Partizan u okviru MOZZARTOVE akcije Patriotski tiket je 8,00!

Zvezdi ni remi u Borisovu ne bi bio mali, jer bi tako i u poslednjem kolu imala sve u svojim rukama, a na svojoj strani bi imala i verovatno 50.000 vatrenih navijača protiv nemačkog Kelna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: