"Mene otac zlostavljao, kod Kirjosa je suprotno"

Nik Kirjos nikada ne putuje sam na turnire, uz njega je uvek majka Norlaila, a to mu pruža neophodnu sigurnost, smatra Jelena Dokić.

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

12:45

EPA/PETER KLAUNZER

Nekadašnja jugoslovenska i australijska teniserka, koja je ovih dana u centru pažnje svetske javnosti zbog knjige "Nesalomiva", pohvalila je sunarodnika i rekla da će mu podrška porodice pomoći da ostvari ciljeve.

"Ono što ja znam jeste da ima dobru porodicu koja predstavlja veliku potporu", rekla je Dokićeva.

Devojka rođena u Osijeku otkrila je da je tokom karijere proživljavala torturu oca Damira koji je tukao, vređao, zaključavao i učinio da joj život postane pravi pakao.

"Imala sam veoma tešku situaciju sa ocem koji me je zlostavljao, ali je kod Nika to potpuno drugačije – on ima sjajnu porodicu i veliku podršku. Kirjosu je potrebna porodica i zato ga ona prati na turu. Ponekad se muči kada je u inostranstvu, pa su mu potrebni ljudi sa kojima je dobar, a porodica je definitvno najbolji izbor", kazala je Jelena.

Ona je istakla da Kirjos ima priliku da napravi velike stvari u karijeri.

"Veliki san Kirjosov fan, volim način na koji igra. Ne želi trenera sa kojim će konstantno sarađivati i to je pošteno. Igra dobro i bez trenera. Njegov tenis je neverovatan i sigurno ga vidim kao osvajača Grend slemova i potencijalnog broja 1. Postoje nekada problemi u kojima se nađe, ali on priznaje i to je dobra stvar. Gledala sam mnogo njegovih mečeva, uživala, verujem i navijam za njega jer može da bude još bolji i uđe u top 10", zaključila je Dokićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: