Rim: Đoković na Del Potra u borbi za polufinale

Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Mastersa u Madridu protiv Huana Martina Del Potra koji je bio bolji od Keija Nišikorija sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3.

Izvor: PT

Četvrtak, 18.05.2017.

19:41

Rim: Đoković na Del Potra u borbi za polufinale
Getty Images

Argentinac je zasluženo prošao u narednu rundu, gde će se sastati sa drugim reketom sveta.

Prvi set obilovao je brejkovima, a pri rezultatu 5:5, 34. teniser sveta napravio je brejk pa se činilo da neće biti taj brejka u prvom setu.

Međutim, Japanac je uzvratio istom merom pa je ipak viđen trinaesti gem u prvom setu. Ujednačeno je bilo i u taj brejku, ali je ipak Del Potro bio smireniji i na kraju slavio sa 7:4.

U drugom setu Argentinac je napravio rani brejk, koji je držao do kraja seta i tako zasluženo slavio.

Đoković i Del Potro sastajali su se 17 puta, a srpski igrač bio je bolji u čak 13 duela. U poslednjem meču na Mastersu u Indijan Velsu slavio je drugi reket sveta sa 7:5, 4:6, 6:1. Meč je na programu u petak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: