Đoković se vraća za Masters u Monte Karlu

Novak Đoković učestvovaće na egzibiciji humanitarnog karaktera u Monte Karlu, koja prethodni Mastersu na Azurnoj obali.

Izvor:

Četvrtak, 23.03.2017.

15:50

Đoković se vraća za Masters u Monte Karlu
Getty Images

Najbolji srpski igrač trenutno se oporavlja od povrede lakta, zbog koje ne brani titulu na Mastersu u Majamiju, ali će biti spreman za nastup u Kneževini.

Ovu inforamciju potvrdila je francuska teniska novinarka Kerol Bušar, dodavši da će, osim Novaka, učešće na egzibiciji uzet i Marin Čilić, Grigor Dimitrov i Aleksander Zverev.

Đoković, dvostruki šampion Monte Karla, prošle godine eliminisan je već u drugoj rundi od Jiržija Veselog, odnosno brani svega deset bodova.

S druge strane, mediji prenose da Rodžera Federera neće biti na spomenutom Mastersu, dok je nastup Keja Nišikorija pod znakom pitanja.

Pre turnira u Kneževini, Djoković bi mogao da bude u sastavu reprezentacije Srbije za duel protiv Španije u Beogradu u četvrtfinalu Dejvis kupa od 7. do 9. aprila, što je kao mogućnost ostavio selektor Nenad Zimonjić.

Turnir u Monte Karlu na programu je od 15. do 23. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: