Gvardiola: Svašta može da se desi u Monaku

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola zadovoljan je rezultatom prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Utorak, 21.02.2017.

23:44

Gvardiola: Svašta može da se desi u Monaku
Foto: Getty images

"Grđani" su savladali Monako 5:3 u meču sa dva preokreta na Etihadu.

"Razmišljali smo u napadu napadali, napadali, napadali. Monako je postigao 80 golova ove sezone, napada sa dosta igrača. Fizički su jak, vrhunski tim. Zbog toga su lideri u prvenstvu. Zbog toga smo zadovoljni rezultatom. Moglo je bolje, ali je moglo i gore", rekao je Gvardiola.

Siti je poveo u 26. minutu pogotkom Sterlinga, ali Monako preokreće na 2:1 do poluvremena preko Falkaa i Mbapea. Kolumbijac na startu drugog dela promašuje penal, Aguero poravnava, ali se Falkao iskupljuje za 3:2. Ipak, Siti postiže tri gola u poslednjih 20 minuta i stiče dva gola prednosti pred revanš.

"Imali smo sreće. Bili smo mentalno stabilni. I stariji i mlađi igrači su odigrali neverovatno. Ovakvo iskustvo će nam pomoći u budućnosti. Monako ima dužu istoriju ovakvih mečeva od nas, a u ovakvom takmičenju iskustvo je potrebno da učiš i napreduješ. Naravno, svašta može da se desi u Monaku", dodao je menadžer Sitija.

Revanš meč je 15. marta na stadionu Luj II u Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: