Subota, 30.07.2016.

23:00

Veselinović traži vreme, Marić prezadovoljan bodom

Trener Javora Miloš Veselinović ocenio je da je utakmica protiv Novog Pazara bila uzbudljiva i dinamična.

Izvor: ÐN

Default images
Starsportphoto

Veselinović je dodao da je njegovim fudbalerima potrebno još vremena da ekipa izgleda bolje.

Javor i Pazar igrali su nerešeno 1:1 u Ivanjici, u drugom kolu Superlige Srbije.

"Utakmica je bila uzbudljiva i dinamična. Činilo se da smo prelomili kada smo dali gol, a Pazar ostao sa igračem manje. Vežbali smo prekide prošle nedelje, ali se desilo da smo upravo tako primili gol", rekao je Veselinović za Arenu posle utakmice.

On je kazao da je njegovoj ekipi potrebno još vremena.

"Imali smo nekoliko prilika za drugi gol, ali nismo imali sreće da ga damo. Treba nam još malo vremena da to bude bolje", kazao je Veselinović.

Trener Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je prezadovoljan bodom.

"S obzirom na to da smo dugo igrali sa igračem manje, zadovoljan sam bodom. Ekipa je pokazala da smo se kasno skupili, da još nismo u optimalnoj formi i da ima prostora za napredak Prezadovoljan sam bodom, zahvalan sam momcima na trudu. Nastavićemo da radimo dalje", rekao je Marić.

Javor će u sledećem kolu gostovati Bačkoj, dok će Novi Pazar na svom terenu igrati protiv Čukaričkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: