FIBA podržava FIBA Evropa: Slede sastanci

FIBA je u subotu posle sastanka Izvršnog komiteta izdala saopštenje u kojem se navodi da u potpunosti podržava FIBA Evropa.

Izvor: B92

Subota, 23.04.2016.

21:21

FIBA podržava FIBA Evropa: Slede sastanci

Prethodno se pojavila informacija da će FIBA suspendovati Španiju sa Olimpijskih Igara. Te odluke nema u saopštenju, iako se navodi da svetska kuća košarke u potpunosti podržava evropski ogranak svoje organizacije.

„Nakon što smo primili izveštaj FIBA Evrope o poslednjim dešavanjima u evropskom klupskom takmičenju, odlučili smo da u potpunosti podržimo FIBA Evropu“, stoji u saopštenju u kojem se dalje navodi da će naredne sedmice biti održan sastanak sa nacionalnim savezima, ali i da će na sastanak biti pozvana Evroliga.

„Izvršni komitet je zatražio od FIBA Evrope da se sastane sa svim nacionalnim Savezima. Implementacija odluka na evropskom i svetskom nivou će uslediti posle ovog sastanka. Izvršni komitet FIBA će pozvati EKA (Evroligina firma) na sastanak narednih dana“, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: